

Sacramento County

Juvenile Justice Coordinating Council (JJCC) Subcommittee

AGENDA

Date and Time: Tuesday, February 28, 2023 - 2:00 PM

Location: Sacramento Area Sewer District - 10060 Goethe Road., Sacramento, CA 95827 - Valley Oak

Conference Room 1205, 1207

Meeting Coordinator: Stephanie Townsend, (916) 875-2248, townsends@saccounty.gov

Meeting Material: The on-line version of the agenda and associated material is available at

<u>https://saccoprobation.saccounty.gov</u> or by contacting the meeting coordinator.

JJCC Subcommittee Members: Judge Dena Coggins (Sacramento Superior Courts), Josef Gray (Community Member), Raechel Ibarra (Community Member), Bryan Jones (Child Protective Services), Reuben Moreno (Public Defender's Office), Ryan Quist (Behavioral Health Services), John Grimes (District Attorney's Office), Jacqueline White (Office of Education), Marlon Yarber (Chair – Probation Department)

JJCC Subcommittee Designees: Nina Acosta (Alternate for Quist), Barbara Modlin (Alternate for White), Julie Wherry (Alternate for Yarber), Ashley Burg (Alternate for Moreno)

PARTICIPATE IN MEETING

Members of the public are encouraged to participate. The meeting will be held via teleconference and in person. The public may make verbal comments during the meeting by raising your hand at the designated time.

To connect via teleconference (Zoom), please enter **Meeting ID: 161 712 6317** and **Passcode: 835439**. Once connected, please press mute until the designated time to speak.

ACCOMMODATIONS

If there is a need for an accommodation pursuant to the Americans with Disabilities Act (ADA), medical reasons or for other needs, please contact the meeting coordinator by telephone at (916) 875-2248 (voice) and CA Relay Services 711 or townsends@saccounty.gov prior to the meeting.

Agenda Item	Schedule	Duration	Presenter(s)
Chair Update	2:00 - 2:15	15 Minutes	Marlon Yarber, Chair
 ACTION ITEM: Approve Minutes From February 14, 2023 	2:15 - 2:20	5 Minutes	Marlon Yarber, Chair
Housing Resources For The Re-entry Population	2:20 – 2:35	15 Minutes	Susan Lal, Program Manager and Alondra Neira, Planner of Homeless Services and Housing
4. Discussion Of Future Meeting Dates	2:35 - 2:45	10 Minutes	Marlon Yarber, Chair
Discussion Of Topics For Future Agenda Items	2:45 – 3:00	15 Minutes	JJCC Subcommittee Members
6. Public Comment On Off Agenda Items	3:00 – 3:05	5 Minutes	All
Adjournment			