

Sacramento County

Juvenile Justice Coordinating Council (JJCC)

Subcommittee

Meeting Agenda

Date and Time: 10/3/2022, 2:00 PM - 3:30 PM

Meeting Location: 10060 Goethe Rd., Sacramento, CA - Valley Oak Conference Room 1205, 1207

Meeting Chair: Marlon Yarber, Probation

Meeting Coordinator: Laura Singh, Probation

Please send any future topics for discussion to singhla@saccounty.gov

JJCC Subcommittee Members: Judge Calabretta (Sacramento Superior Courts), Josef Gray (Community Member), Raechel Ibarra (Community Member), Bryan Jones (Child Protective Services), Reuben Moreno (Public Defender's Office), Ryan Quist (Behavioral Health Services), Nancy Smith (District Attorney's Office), Jacqueline White (Office of Education), Kong Xiong (Community Member), Marlon Yarber (Chair – Probation Department)

JJCC Subcommittee Designees: Nina Acosta (Alternate for Quist), Marc Nigel (Alternate for White), Julie Wherry (Alternate for Yarber)

JJCC Subcommittee Guests:

Schedule and duration are approximations.

Members of the public are encouraged to participate. The Public may make verbal comments during the meeting by raising your hand at the designated time. There will be a designated time for public comment at the end of each item.

Agenda Item	Schedule	Duration	Presenter(s)
1. Chair UpdateBudgetDJJ Numbers	2:00 - 2:10	10 minutes	Marlon Yarber, Chair
 ACTION ITEM: Approve Minutes from September 20, 2022 	2:10 - 2:15	5 minutes	Marlon Yarber, Chair
3. SCOE Update	2:15 - 2:30	15 minutes	Jacqueline White
4. Re-Entry Planning Follow Up	2:30 - 3:00	30 minutes	JJCC Subcommittee Members
 ACTION ITEM: JJCC Subcommittee Public Member Vacancy 	3:00 - 3:15	15 minutes	Marlon Yarber, Chair
6. Discussion of Topics for Future Agenda Items	3:15 - 3:25	10 minutes	JJCC Subcommittee Members
7. Public Comment on Off Agenda Items	3:25-3:30	5 minutes	All
Adjournment	3:30		

Next JJCC Subcommittee Meeting: Monday, October 31, 2022, 2:00 PM – 3:30 PM